Magunkról

Tisztelt Érdeklődő!

Az Eszter-Háza édesanyám, Dr. Elek Eszter – pedagógiai- és klinikai szakpszichológus, mentálhigiénikus, családterapeuta gyümölcsöző munkásságának a folytatása. Eszter egész életét a hivatásának szentelte. Nagyon szerette a szakmáját és az embereket. Sok problémát oldott meg sikeresen a kisgyermekes családok és felnőttek nehézségei, valamint párkapcsolati gondjai terén.

Mivel magam is pszichológus vagyok - hiszen már zsenge gyerekkorom óta ebben a segítő szellemiségben nevelkedtem - úgy gondoltam -, s ebben az elhatározásomban családom, kollégáim, barátaim is támogattak -, hogy anyukám munkásságát tovább éltetve létrehozzuk az Eszter-Házát, mivel nem szerettem volna ha édesanyám háza üresen áll.

Ebben a „léleksimogató” otthonban jól felkészült, tapasztalt pszichológus, gyógypedagógus, logopédus, mentálhigiénikus, és pedagógus szakemberek együttes munkájával – „a hagyományt folytatva" – várjuk szeretettel a hozzánk fordulókat.

Célunk az, hogy a hozzánk érkező gyerekek, felnőttek, családok, csoportok egy helyen tudják elérni a számukra megfelelő segítséget, s ne kelljen több külső helyszint bejárniuk problémájuk orvoslásához.

Mottónk, a preventív- problémát megelőző - segítségnyújtás. Ennek érdekében a komplexitás elvét alkalmazzuk, ezért szakembereink egy csapatként azon dolgoznak, hogy a minket megkeresők számára megtaláljuk a legjobb módszert a megoldáshoz és a további fejlődéshez.


Megköszönöm, ha Ön is megtisztel bennünket bizalmával, s megelégedettsége jeléül másoknak is ajánl bennünket.


Mátyásné Nagy Judit

pedagógiai szakpszichológus

Kétgyermekes családanya